GDPR

Ochrana a spracovanie osobných údajov a práva dotknutej osoby
 
Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba spoločnosti HOCHSTAFFL SLOVAKIA spol. s r.o., so sídlom Župné námestie 3, 811 03 Bratislava, IČO: 31 405 029, zapísanej vo verejnom registri vedenom na Okresnom súde Bratislava 1, oddiel Sro, vložka 9797/B (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom obchodného styku – kúpy, predaju a prenájmu vozidiel, náhradných dielov, servisovania vozidiel a aktivít spojených s touto činnosťou. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 10 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu alebo zaslaním listu na kontaktné údaje Správcu.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,

v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Napísali o nás

Cestná doprava

Kässbohrer potvrdil vysoké ambície

 

Cestná doprava

Špicková technológia Kögel Cool - PurFerro quality

 
 

Téma

KÖGEL na prepravu kontajnerov

 

Rozhovor

Vysoko postavený cieľ

 

Reportáž

Kto vyhral nový náves KÖGEL Cargo-MAXX?

 

Cestná doprava

Kögel pre prepravu stavebných materiálov

 

Cestná doprava

Univerzálne služby cestným dopravcom

 

Cestná doprava

kogel predstavil eurotrailer

 

Cestná doprava

kogel obnovuje aktivity v turecku

 

IMPORTÉR v SR

  • KÖGEL
  • MENCI
  • HIPOCAR
  • KÄSSBOHRER
  • KRAKER

Servis / Diely / Predaj

HOCHSTAFFL, Kopčianska 90/C, Bratislava, SK / EU, 851 01
HOTLINE NONSTOP +421 911 717 788
Pondelok - Piatok: 7:00 - 19:00, Sobota: 7:00 - 13:00